الكوسة تكون حجمها فى حدود 10 الى 12 سم طول وتكون تخينة ومكلبظة ..- هنقطعها نصفين بالطول بعد التقشير لمن يهوى تقشير الكوسة (انا مش بأقشرها لأنه عشان أشتريها لازم تكون طازجه) .. ووضعتها فى ماء بيغلى وتخليها تغلى لمدة 5 دقايق .. بعدها نصفيها .. ونشيل القلب ونخليها عاملة زى القوارب ..
وهنرصها متجاورة فى صينية وهنحمل القوارب باللحم المفروم المعصج اللى عملناه كما يلى:
- هنعمل لها لحم مفروم معصج .. لحم مفروم مع فلفل أسود مع بصل مع عصير ليمون نع ملح مع عصير طماطم .. مع زبدة أو زيت حسب الرغبة .. وممكن تحطى عليها صنوبر لو تحبى ..
لحد كده ممكن تدخليها فرن حار على درجة 200 درجة ..
غطيتها بجبن موزاريلا وجبن بارميزان
جربوووووها اخواتي بالحكمه وادعوووووووولي ما في اطعم من هيك[من مجرباتي هههههههههههه]
قوارب الكوسه باللحمه المفرومه
المشرف: المشرفون
- أم حمزه
- عضو متميز فعال
- مشاركات: 501
- اشترك في: الأحد 8-1-2012 12:36 am
- البرج: الثور
- الجنس: اختار واحد
قوارب الكوسه باللحمه المفرومه
آخر تعديل بواسطة اية في الخميس 15-3-2012 2:50 pm، تم التعديل مرة واحدة.
السبب: عدلت جمالية الصفحة
السبب: عدلت جمالية الصفحة
تبارك النور القدوس الذي انبثقت به الحياة